Arrangementen

VAAR MEE OP ONZE BOOT (Arrangement A)
Voor € 70,- per persoon stap op onze boot voor 2 uur varen , elke week mogelijk. Stap met jouw Binck op onze salonboot!
Eet met jouw schat een beschuitje op onze boot en ontdek de verborgen plekjes van onze stad!

Met je Binck op de boot
Met je Binck op de boot

 

 

 

 

 

 

BLINDBOOT (Arrangement B)
Vanaf € 80.. gaan wij 1 keer per maand hebben we een single tour en ontmoet je misschien wel de prins of prinses in de binckboot.
Stap jij straks door jouw bijdrage in het huwelijksbootje of duik je straks met iemand in het vooronder? Deze uitvoer data hebben wij al ingepland, vraag naar de planning om je toekomst te kunnen bepalen…

 

 

 

 

 

 

 

BOOT & BUBBELS (gelimiteerd 100) (Arrangement C)
Vanaf  € 500,-  bijdragen, krijgen lekkere bubbels en bitterballen aan boord en culinaire stops (kan ook zonder alcohol)! We varen twee uur tot 4 uur door de Binck en uiteraard de Haagse grachten of richting Leidschendam of Delft. Voor maximaal 12 personen met onze kapitein, per boot. We hebben 2 boten voor dit arrangement!

 

 

 

 

 

 

BOOT & BUSINESS (Arrangement D)
Wil je met jouw bedrijf /stichting of vereniging op de boot? VERGADEREN op de boot in de Haagse grachten.
Vanaf €500,- : Boekt u 1 complete boot voor maximaal 12 personen met onze kapitein. Vaar 2 tot 4 vaaruren op jullie gewenste dag.  Ook mogelijkheden om richting Leidschendam of Delft. We hebben 2 boten voor dit arrangement!

 

 

 

 

 

 

 

BOOT & BIRTHDAY (Arrangement E)
Vanaf € 300,- Boot & Birthday: vier een (kinder) feest op onze boot. Deze boottocht is tegen een meerprijs te combineren met laser gamen of escaperoom (bij Wow Zone), of een graffiti workshop in de Binck, of een DJ les, of een eigen videoclip opnemen met een bijvoorbeeld een skateworkshop.
Wij zorgen voor de (alcoholvrije) bubbels en vissticks.
Voor € 20 extra maakt jullie persoonlijke feest ballonnen/touwen knope(r) ieder kinderfeestje compleet. Varen in de Haagse grachten of richting Leidschendam of Delft. Voor maximaal 12 personen met onze kapitein, per boot. We hebben 2 boten voor dit arrangement!

Kinderfeestje Binckboot 2018
Kinderfeestje Binckboot 2018

 

 

 

 

 

 

THEMA BOOT  (Arrangement F)
Jullie gehele vaarreis is er naast onze kapitein ook iemand aan boord specifiek voor jullie gewenste thema’s:  We varen 2 uur tot 4 uur door de Binck en uiteraard de Haagse grachten, of richting Leidschendam of Delft.

Vanaf- €650,-: is er 1 complete binck boot aangevuld met 1 van de thema’s voor maximaal 12 personen met onze kapitein per boot. Vaar met ons 2 of 4 vaaruren op jullie gewenste dag.  We hebben 2 boten voor dit arrangement!

Boot OPTIE Thema’s zijn hieronder vermeld….

Boot & Brains: Creatief brainstormen en/of effectief vergaderen met jullie perfecte gespreksleider. (voor grotere groepen tevens ook mogelijk: meerdere boten met meerdere onderwerpen/pitchers waarbij je als deelnemer steeds wisselt van boot en locatie!)

 

 

 

 

-Boot & Boek: je persoonlijke stadsverteller verteld alles over de mooie plekjes langs de kade.

 

 

 

 

 

-Boot & Brunch: je hoeft alleen maar in te stappen, alle culinaire versnaperingen verzorgen wij.

 

 

 

 

 

 

-Boot & Borrel: je persoonlijke sommelier, de whiskey kenner laat je de mooiste smaken proeven.

 

 

 

 

 

-Boot & Brander: je persoonlijke barrista verrast je met verschillende smaken koffie.

 

 

 

 

 


-Boot
& Brouwer: je persoonlijke bierbrouwer laat je de mooiste smaken proeven.

Boot & Brouwer 2018 Binckboten
Boot & Brouwer

 

 

 

 

 

 

-Boot & Beleid: Haak in op alle ontwikkelingen in de Binckhorst met een beleidsmaker, vragen mag kielhalen niet.

 

 

 

 


-Boot & BBQ
: Laat je overtreffen door de smaak van het vlees aan dek (vegentarisch ook mogelijk).

Brander & Bier boot-tour 2018 Binckboten
Brander & Bier boot-tour

 

 

 

 

 

 

-Boot & Lasergame: Word team-member! Ben onderdeel van het “Call of duty team” !

Boot & Lasergame bij WOW Zone Den Haag
Boot & Lasergame bij WOW Zone Den Haag

 

 

 


Boot & Escape Room:
Escaperooms hebben we in light & hard verborgen in de Binckhorst. duren 20 minuten. De nadruk ligt op ontsnappen en oplossen van problemen, die je waarschijnlijk nog nooit eerder bent tegengekomen.

 

 

 

 

 

1 Persoonsplek voor 1 van onze Themaboten (Arrangement G)
Vanaf €70,- per persoon boekt u een mooie plek op een gemengde binck boot met thema. Dit is 2 vaaruren op vaste dagen/tijden in de week die wij al hebben ingepland (deze boottocht gaat definitief door vanaf 8 deelnemers! Maximaal 12 deelnemers per boot.

Binckboten salonboot 2018
Binckboten salonboot 2018

 

 

 

 

 

 

Boot & Babe (Arrangement H)
Vier je vrijgezellenfeest samen met jou vrienden, aan boord zijn alcoholische drankjes en  lekkere hapjes (en dan heb ik het niet over de dame aan boord).

Daarnaast is er een dame aan boord die u nog meer te bieden heeft dan dat u denkt!

Vrijgezellenfeest Binckboten 2018 Boot en Babe
Boot & Babe Binckboten

 

 

 

 

 

 


Dit is een onafhankelijk initiatief van ondernemers die zich actief inzetten voor en vanuit de Binckhorst. Dat doen wij door het logistiek ondersteunen en versterken van het lokale netwerk, het zichtbaar maken en makkelijk bereikbaar maken van de bestaande natuur, creativiteit, cultuur en ondernemingen in de Binckhorst. Met dit initiatief in haaglanden de Binckhorst denken we mee op vraagstukken van de gemeente (die worden geuit in de door de gemeente samengestelde werkgroepen vastgoed en beleid) en zo doen we dus mee aan de ontwikkeling van het gebied.

DEN HAAG – Bedrijventerrein de Binckhorst is over een paar jaar het nieuwe centrum van Den Haag. Dat voorspelt de Haagse wethouder Boudewijn Revis (VVD). Het bedrijventerrein verandert in een stadswijk, waar mensen wonen, werken en recreëren. De komende jaren bouwen ontwikkelaars 5000 nieuwe woningen. Mooi om deze ontwikkelingen vanaf het water te kunnen volgen!